Mecànica del Joc

Aquí aprendràs com funciona el Joc!

1. Registra't

En primer lloc entra en el formulari de registre i emplena les dades que et sol·licitem. Recorda que les dades han de ser reals i que només es permet un registre per persona!

A partir de llavors ja seràs un dels nostres jugadors.


2. Comença a Jugar

Des del dia 12 de novembre fins al dia 29 de novembre no deixis de consultar aquesta web de dilluns a divendres per veure les preguntes que publicarem. Així mateix també rebràs les preguntes per correu electrònic.

No perdis cap ocasió de sumar punts i pensa bé les teves respostes, ja que una vegada cliquis el botó d'ENVIAR ja no podràs modificar la teva resposta.


3. Preguntes del Dia

De dilluns a dijous, a les 9 h del matí, es publicaran dues preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 12 h de la nit.

Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta, amb un valor de 10 punts.


4. Preguntes del Divendres

Els divendres a les 9 h del matí es publicaran dues preguntes especials que podran requerir per part dels participants el desplaçament a un punt de la ciutat i/o l’enviament d’una fotografia que formarà part de la resposta.

Les preguntes del divendres es podran respondre fins a les 12 h de la nit del diumenge, i aquelles que requereixin desplaçament i/o l’enviament de fotografies tindran un valor de 25 punts.


5. Puntuació i Classificació

Un cop iniciada la sessió amb el teu usuari podràs veure quantes preguntes has contestat, quantes són correctes o incorrectes, en quin lloc vas de la classificació i la teva puntuació total. Dins l’apartat “Rànquing” podràs consultar la teva classificació respecte els teus contrincants; i a “Respostes” trobaràs totes les preguntes anteriors amb les respostes correctes.

Tingues en compte que les respostes no apareixen a la web fins que finalitza el termini per contestar. Per tant, fins a aquell moment no t’apareixeran com a encertades o fallades, ni se sumarà la puntuació.


6. Desempat

El guanyador de "Juguem a Santa Coloma" serà qui hagi acumulat més punts al llarg de tota la durada del Joc.

En cas d’empat entre diversos participants, aquest hauran de presentar-se el dia 2 de desembre a les 9:00h a la porta del Museu Torre Balldovina (Plaça de Pau Casals, s/n, 08922 Santa Coloma de Gramenet) on se'ls lliurarà la Pregunta de desempat.

Aquesta pregunta serà de resposta lliure i guanyarà qui abans faci entrega de la resposta correcta a la persona assignada per l'organització que es trobarà, degudament identificada, a la taula de recepció del Museu Torre Balldovina.

La resta de la classificació es seguirà determinant per ordre d’arribada amb la resposta correcta, fins a l’hora límit de les 11.30h.


7. Comitè de Savis

Són les persones que per la seva trajectòria personal o professional han estat triades pel Comitè Organitzador per plantejar les preguntes de joc i validar les respostes.


8. Lliurament de premis

El diumenge 2 de desembre, a les 13 h, se celebrarà l’acte de lliurament de premis on es desvetllarà qui ha estat el guanyador del concurs i es sortejaran obsequis entre tots els jugadors presents. Us hi esperem!