Mecànica del Joc

Aquí aprendràs com funciona el Joc!

1. Registra't

En primer lloc entra en el formulari de registre i emplena les dades que et sol·licitem. Recorda que les dades han de ser reals i que només es permet un registre per persona!

A partir de llavors ja seràs un dels nostres jugadors.


2. Comença a Jugar

Des del dia 16 d’octubre fins al dia 10 de novembre no deixis de consultar aquesta web de dilluns a divendres per veure les preguntes que publicarem. Així mateix també rebràs les preguntes per correu electrònic.

No perdis cap ocasió de sumar punts i pensa bé les teves respostes, ja que una vegada cliquis el botó d'ENVIAR ja no podràs modificar la teva resposta.


3. Preguntes del Dia

De dilluns a dijous, a les 9 h del matí, es publicaran dues preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 12 h de la nit.

Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta, amb un valor de 10 punts.


4. Preguntes del Divendres

Els divendres a les 9 h del matí es publicaran dues preguntes especials que podran requerir per part dels participants el desplaçament a un punt de la ciutat i/o l’enviament d’una fotografia que formarà part de la resposta.

Les preguntes del divendres es podran respondre fins a les 12 h de la nit del diumenge, i aquelles que requereixin desplaçament i/o l’enviament de fotografies tindran un valor de 25 punts.


5. Puntuació i Classificació

Un cop iniciada la sessió amb el teu usuari podràs veure quantes preguntes has contestat, quantes són correctes o incorrectes, en quin lloc vas de la classificació i la teva puntuació total. Dins l’apartat “Rànquing” podràs consultar la teva classificació respecte els teus contrincants; i a “Respostes” trobaràs totes les preguntes anteriors amb les respostes correctes.

Tingues en compte que les respostes no apareixen a la web fins que finalitza el termini per contestar. Per tant, fins aquell moment no us apareixeran com a encertades o fallades, ni se sumarà la puntuació.


6. Desempat

El guanyador de "Juguem a Santa Coloma" serà qui hagi acumulat més punts al llarg de tota la durada del Joc.

En cas d’empat entre diversos participants, el Comitè Organitzador publicarà a la web, el dissabte 18 de novembre, a les 9 h del matí, una pregunta de desempat que només hauran de respondre els finalistes amb la màxima puntuació.

Aquesta pregunta serà de resposta lliure i guanyarà qui la respongui abans.

La resta de la classificació es seguirà determinant per ordre de resposta.


7. Comitè de Savis

Són les persones que per la seva trajectòria personal o professional han estat triades pel Comitè Organitzador per plantejar les preguntes de joc i validar les respostes.


8. Lliurament de premis

El dissabte dia 25 de novembre se celebrarà un acte de lliurament de premis on es desvetllarà qui ha estat el guanyador del concurs i es sortejaran obsequis entre tots els jugadors presents. Us hi esperem!